Vereniging voor wetgeving

Aankondiging bijeenkomst JuristenRijk - 18 november

De vereniging JuristenRijk organiseert op  woensdag 18 november aanstaande een bijeenkomst met als thema: Sturing vanuit het Rijk passé? Hoe kunnen wij juristen daarop inspelen?

Sprekers zijn Chris Kalden, raadslid van de Raad voor het openbaar bestuur en oud-Secretaris-generaal van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, en Caspar van den Berg, universitair hoofddocent aan het Bestuurskundig Instituut van de Universiteit Leiden. De middag wordt voorgezeten door Heleen Dekker, voorzitter van JuristenRijk en Hoofddirecteur Bestuurlijke en Juridische Zaken bij het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Na de presentaties van de sprekers is er de mogelijkheid tot discussie over wat juristen kunnen doen om de "enabling" overheid mogelijk te maken.

14.30-14.45: Opening door dagvoorzitter Heleen Dekker

14.45-15.30: Presentatie van het rapport van de Raad voor het openbaar bestuur door Chris Kalden

17.00-18.00: Borrel

De bijeenkomst vindt plaats in het gebouw van de Academies voor Wetgeving en Overheidsjuristen, aan het Lange Voorhout 62. U kunt zich voor de bijeenkomst inschrijven via ANTISPAM-info@ln.kjirnetsiruj Tijdens de bijeenkomst zelf kunt u lid worden van de vereniging.

Verslagen ALV 2 en 21 juni 2016

Leden kunnen de verslagen van de ALV's, die zijn gehouden op 2 juni 2016 (Jaarvergadering) en 21 juni 2016 (ten behoeve van wijziging van de statuten) downloaden via de onderstaande links:

2 juni 2016

21 juni 2016

De inloggegevens staan vermeld in de oproepingen voor beide Algemene Ledenvergaderingen en zijn voor leden op te vragen via ANTISPAM-info@ln.gnivegtewroovgniginerev